Budbee pakketservice

Budbee logo

In onze winkel aan de Meidoornlaan in Pijnacker vindt je de Budbee pakketkluisjes. Het werkt super gemakkelijk en veilig. Bij Budbee heb je de keuze om naast thuisbezorging het pakket bij ons in een kluisje te laten bezorgen. Je krijgt dan een 6-cijferige code van Budbee, met deze code kan je bij ons in de winkel het pakket zelf ophalen. De code voer je in op het scherm en vervolgens opent de juiste kluis met het pakketje.

Een pakket ophalen of retour brengen zonder deze 6-cijferige code heeft geen zin, hier kunnen wij niets mee omdat het allemaal via de Budbee box werkt.

Tevens hebben wij ook geen inzicht was er in de kluisjes ligt.

Enkele aanbieders die via Budbee verzenden zijn: Zalando, Asos, H&M en Fonq. Maar dit is slechts een kleine greep uit de aanbieders. Verwacht je een pakket dat via Budbee is verzonden? Volg de instructies in de app, hier krijg je de meest accurate informatie. Wij beschikken niet over informatie van je pakket en kunnen daarom telefonisch ook niets aan u doorgeven. Ook kunnen wij niet bij de pakketten welke in de kluisjes zitten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij door naar de site van Budbee via onderstaande knop.