Corona virus

Laat je producten GRATIS thuisbezorgen in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp.

Bestel alle producten op www.wolfftv.nl

Bestel onze cartridges op www.015inkt.nl

Vanwege het Corona virus denken wij graag aan uw en onze eigen gezondheid. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden daarom gratis bezorging aan in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp. Dit gebeurt contactloos. Wij zullen de bestelling voor de deur neerzetten en afstand nemen. Bestellen kan online via www.wolfftv.nl of www.015inkt.nl. Een bestelling telefonisch of via de mail doorgeven is ook mogelijk. Alle bestellingen bezorgen wij zo snel mogelijk aan huis.
Bestellingen welke via de mail en telefoon worden ontvangen, kunt u bij de bezorging per pin betalen.

> Bellen kan naar 015-3611001

> Mailen kan naar info@wolfftv.nl

Openingstijden: Ma 13:00-18:00 Di/Vr 09:00-18:00 Za 09:30-17:00

Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op ma: 13.00-18.00 di t/m vr: 9.00-18.00 en za 9.30-17.00. Daarna zien wij uw bericht de volgende dag.

SKP modem

Heeft u een nieuw abonnement afgesloten en krijgt u bericht het modem bij ons op te halen? Ook hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van onze bezorgservice. Wanneer een modem gewisseld moet worden vragen wij het oude modem af te koppelen en alvast klaar te leggen. Deze halen wij op en leggen het nieuwe modem voor de deur. Mocht je toch een vraag hebben over hoe we jouw modem kunnen bezorgen, bel ons gerust. We staan voor je klaar.

Monteur aan huis

Heeft u een afspraak met een monteur van ons? Wij komen gewoon aan huis. Is de monteur bij u aan huis, let dan op het volgende:

  • Wij schudden geen handen met de klant
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van de monteur (meekijken met de monteur gaat dus even niet op het moment.)
  • Betaal onze monteur zoveel mogelijk via contactloos betalen via de pin.

UPS pakketten

Het afhalen of inleveren van je UPS pakket is mogelijk van maandag t/m zaterdag volgens reguliere openingstijden. Zorg er wel voor dat u een mondkapje draagt bij binnenkomst en dat u altijd een legitimatiebewijs meeneemt bij het afhalen van een pakket. Zonder legitimatie mogen wij het pakket niet meegeven.

Bij vragen bel of mail ons via 015-3611001 of info@wolfftv.nl.