Corona virus

Laat je producten gratis thuisbezorgen in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp.

Bestel alle producten op www.wolfftv.nl

Bestel onze cartridges op www.015inkt.nl 

Vanwege het Corona virus denken wij graag aan uw en onze eigen gezondheid. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden daarom gratis bezorging aan in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp. Dit doen wij dan ook contactloos. Wij zullen de bestelling voor de deur neerzetten en afstand nemen. Bestelling kunt u online doen via www.wolfftv.nl of www.015inkt.nl. Een bestelling telefonisch doorgeven is ook mogelijk. Al onze bestellingen bezorgen wij tussen 18.00 en 19.00 uur bij u aan huis.

Onze winkel aan de Meidoornlaan 20 in Pijnacker blijft gewoon open. Alle producten kunt u dus ook in onze winkel ophalen.

SKP modem

Heeft u een nieuw abonnement afgesloten en krijgt u bericht het modem bij ons op te halen? Ook hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van onze bezorgservice. Wanneer een modem gewisseld moet worden vragen wij het oude modem af te koppelen en alvast klaar te leggen. Deze halen wij op en leggen het nieuwe modem voor de deur.

Monteur aan huis

Heeft u een afspraak met een monteur van ons? Wij komen gewoon aan huis. Is de monteur bij u aan huis, let dan op het volgende:

  • Wij schudden geen handen met de klant
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van de monteur (meekijken met de monteur gaat dus even niet op het moment.)
  • Betaal onze monteur zoveel mogelijk via contactloos betalen via de pin.

Bij vragen bel of mail ons via 015-3611001 of info@wolfftv.nl.