SKP (Stichting Kabeltelevisie Pijnacker)

Ik heb een mail ontvangen om een modem op te halen, kan ik direct langskomen?

Ja zeker. Wanneer SKP een mail heeft gestuurd dat een modem mag worden opgehaald, kan je direct bij ons terecht en maken wij de spullen voor je in orde.

Ik kom mijn modem inleveren, wat moet ik meenemen?

Bij het inleveren van het modem is het belangrijk dat je het modem en de voeding afgeeft. Je ontvangt van ons een bewijs dat je het hebt ingeleverd. Wij verwerken dit in het systeem van SKP. Heb je ook een ITV settopbox? Ook deze dien je dan compleet in te leveren.

Ik mag mijn modem wisselen, kan ik het oude modem later inleveren.

Helaas is dit niet mogelijk. Wij moeten het oude modem uit het systeem verwijderen en hebben deze daarom nodig bij het omwisselen. Breng het oude modem en de voeding daarom mee naar de winkel, dan kunnen we deze direct voor je wisselen. Heeft SKP aangegeven dat je een oud type hebt dat niet meer ingeleverd hoeft te worden, dan kun je wel een nieuw modem ophalen zonder eerst de oude in te leveren.

Ik wil mijn tv instellen, hoe doe ik dit?

De tv kan je zenders laten zoeken met de volgende gegevens:
Frequentie: 554.000
Netwerk ID: 8888
Symboolsnelheid: 6900

Ik mis een aantal tv zenders.

Dit heeft vaak te maken met het signaal dat verstoord wordt door slechte/oude antennematerialen. Zorg ervoor dat je deze vervangt voor Kabelkeur materiaal en laat de tv daarna opnieuw zenders zoeken.