Verzending, betaling en retourneren

Wat zijn de verzendkosten voor een bestelling?

Orders boven de €20,- euro worden door ons gratis verzonden. Bestel je voor minder dan €20,- euro dan rekenen wij €3,99 verzendkosten. In Pijnacker en Delfgauw wordt je bestelling altijd gratis verzonden.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestel je voor 17.00 uur en heb je betaald met iDeal? Dan zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat. Meestal heb je deze dan de volgende dag al in huis. Woon je in Pijnacker of Delfgauw dan bezorgen we je bestelling dezelfde dag nog bij je thuis. LET OP: soms heeft een product een langere levertijd. Dit staat bijna altijd aangegeven bij de informatie van het product. Staat dit er niet, dan kun je van het bovenstaande uitgaan.

Betaal je via een handmatige overschrijving dan duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je bestelling wordt verzonden.

Hoe verzenden jullie?

Wij verzenden onze orders met DHL for you. Zijn bestellingen klein genoeg, dan maken wij er een brievenbus pakket van of verzenden wij het in een enveloppe. Dit heeft als voordeel dat je niet hoeft thuis te blijven om je bestelling aan te nemen.

Ik wil een bestelling retourneren. Wat moet ik doen?

Als je een bestelling wilt retourneren kan binnen de 14 dagen bedenktermijn, laat ons dit dan vooraf weten door een mail te sturen naar info@wolfftv.nl met wat je retourneert. Let er op dat de producten altijd goed verpakt zijn zodat tijdens transport de zending niet kan beschadigen. Het retourneren is voor eigen rekening. Het retouradres is:
Wolff TV
Meidoornlaan 20
2641CB Pijnacker

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd. Wanneer ontvang ik mijn geld retour?

Zodra een retourzending bij ons binnenkomt, controleren we deze direct en storten vervolgens binnen een week het bedrag retour op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Ik heb gekozen voor afhalen. Wanneer mag ik de bestelling afhalen?

Zodra je order door ons is klaargezet, ontvang je een mail met het bericht dat je de bestelling op kan halen in onze winkel. Eerder hebben wij de order nog niet voor je klaarliggen.