Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Snel en stabiel internet

Gewoon goed en stabiel internet in het buitengebied. Dat is waar Glasvezel Buitenaf i.s.m. Wolff TV naar streeft. De bewoners van het buitengebied van het Westland en midden Delfland kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op 16 september 2019 is de deadline van deze campagne en maakt Glasvezel Buitenaf bekend of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen. Op deze manier maken wij internet in het buitengebied voor zakelijk en particulier haalbaar.

Glasvezel Buitenaf meld je aan voor 16 september 2019

De aanbieders

Over het glasvezelnetwerk kunnen een tal van aanbieders hun diensten aanbieden. Voor het glasvezel in het buitengebied is keuze uit zes verschillende aanbieders. Bij ons kunt u momenteel een abonnement afsluiten voor Caiway, Delta, C Bizz en Online.

Caiway
Delta logo
C-Bizz
Online

De voorwaarden

Om heel het buitengebied in gemeenten van het Westland en midden Delfland te laten genieten van razendsnel glasvezel zijn een aantal voorwaarden:

  • voor 16 september 2019 dient 50% van de bewoners/bedrijven een abonnement te hebben afgesloten;
  • de eenmalige kosten voor vastrechtvergoeding zijn €1900,- per aansluiting;
  • de vastrechtvergoeding kan ook per maand in delen van €15,33- euro worden betaald.

Voor inschrijvingen voor 16 september 2019 worden GEEN aansluitkosten gerekend. Schrijft u zich daarna in, dan betaalt u deze wel (naast de vastrechtvergoeding) met een minimum van €995,- euro inclusief btw.

Voor meer informatie kunt u bij ons aan de Meidoornlaan 20 in Pijnacker altijd binnenlopen.
Het aanmelden van een abonnement kan bij ons in de winkel of tijdens de aanwezigheid bij één van de informatie/inschrijfavonden.