fbpx

Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Gewoon goed en stabiel internet in het buitengebied. Dat is waar glasvezel buitenaf i.s.m. Wolff TV naar streeft. De bewoners van het buitengebied van de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op 12 november 2018 is de deadline van deze campagne en maakt glasvezel buitenaf bekend of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen. Op deze manier maken wij internet in het buitengebied voor zakelijk en particulier haalbaar.

glasvezel buitenaf

De aanbieders

Over het glasvezelnetwerk kunnen een tal van aanbieders hun diensten aanbieden. Voor het glasvezel in het buitengebied is keuze uit zes verschillende aanbieders. Bij ons in de winkel kunt u momenteel een abonnement afsluiten voor Caiway, C Bizz of Solcon.

Om heel het buitengebied in gemeenten Pijnacker- Nootdorp en Lansingerland te laten genieten van razendsnel glasvezel zijn een aantal voorwaarden.

  • voor 12 november 2018 dient 50% van de bewoners/bedrijven een abonnement te hebben afgesloten;
  • de eenmalige kosten voor vastrechtvergoeding zijn €1900,- per aansluiting;
  • de vastrechtvergoeding kan ook per maand in delen van €15,- euro worden betaald.

Voor inschrijvingen voor 12 november 2018 worden GEEN aansluitkosten gerekend. Schrijft u zich na 12 november 2018 in, dan betaald u deze wel (naast de vastrechtvergoeding) met een minimum van €995,- euro inclusief btw.

Voor meer informatie kunt u bij ons aan de Meidoornlaan 20 in Pijnacker altijd binnenlopen.
Het aanmelden van een abonnement kan bij ons in de winkel.