Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Snel en stabiel internet

Gewoon goed en stabiel internet in het buitengebied. Dat is waar Glasvezel Buitenaf i.s.m. Wolff TV naar streeft. De bewoners van de Schieweg/Schiekade kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. U vraagt zich waarschijnlijk af welke aanbieder voor u het beste is. Of misschien is nog niet alle informatie duidelijk over deze campagne? Vul onderstaand contactformulier in en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in om alle informatie nog eens rustig door te nemen.

glasvezel buitenaf Westland

  abonnement afsluitenuitleg providersuitleg Glasvezel Buitenaf

  De aanbieders

  Over het glasvezelnetwerk kunnen een tal van aanbieders hun diensten aanbieden. Voor het glasvezel in het buitengebied is keuze uit zes verschillende aanbieders. Bij ons kunt u momenteel een abonnement afsluiten voor Caiway, Delta, C Bizz en Online.

  Caiway
  Delta logo
  C-Bizz

  De voorwaarden

  Om heel het buitengebied in gemeenten van het Westland en midden Delfland te laten genieten van razendsnel glasvezel zijn een aantal voorwaarden:

  • voor 2 december 2019 dient 50% van de bewoners/bedrijven een abonnement te hebben afgesloten;
  • de eenmalige kosten voor vastrechtvergoeding zijn €1900,- per aansluiting;
  • de vastrechtvergoeding kan ook per maand à €15,33- euro worden betaald.

  Voor inschrijvingen voor 2 december 2019 worden GEEN aansluitkosten gerekend. Schrijft u zich daarna in, dan betaalt u deze wel (naast de vastrechtvergoeding) met een minimum van €995,- euro inclusief btw.