Speaker standaard

Speaker standaard

Je hebt net nieuwe speakers aangeschaft. Nu alleen nog op zoek naar de juiste speaker standaard. Ga je hem aan de wand ophangen of zet je de speaker liever op een standaard? Op deze pagina vertellen we alle mogelijkheden en voordelen van onze speaker standaards. Ophangen of neerzetten, aan de muur of onder de televisie. Bij Wolff TV heb je alle oplossingen onder één dak.

Speaker vloerstandaard

Het plaatsen van speakers op een vloerstandaard heeft verschillende voordelen. Ze zijn vaak op de juiste hoogte geïnstalleerd voor de ideale geluidservaring. Daarnaast is het niet meer nodig om ruimte op kastjes of planken vrij te maken. De speakers zijn ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. Zo zet je ze altijd op de juiste plek. Cavus heeft een groot assortiment aan vloerstandaarden voor bijvoorbeeld de Sonos serie. Maar ook zijn universele standaards te krijgen.

Speaker muurbeugel

Een andere makkelijke manier van het bevestigen van speakers is met een beugel aan de muur. Voor veel merken als Sonos en Bose zijn speaker standaards op maat te krijgen. Doordat je zelf de hoogte bepaalt, hangt de speaker beugel altijd op de juiste hoogte. Dit alles voor de beste luisterervaring. De speaker standaards van Cavus zijn echte aanraders. Gemakkelijk te monteren met meegeleverde montagematerialen en op maat voor onder andere Sonos, Bose en Heos.

Speaker onder de televisie

We zien ze steeds meer in onze woonkamers: soundbars. Ze zorgen voor een super beleving in het geluid. We willen dan natuurlijk ook dat deze mooi onder de tv hangt. Zo lijkt het net of het één geheel is. Een soundbar beugel is gemakkelijk onder bijna iedere tv te monteren. Het maakt niet uit of de tv aan de muur hangt of op een vloerstandaard staat. Door middel van opvulringen kan de soundbar precies worden uitgelijnd met de tv. Zo hangt de soundbar altijd goed.