Cavus luxe tv standaard

Bestel direct met €40,- extra korting

Ontvang €40,- euro extra korting op een vloerstandaard! Kortingscode “vloerstandaard40”.

Alle voordelen van een Cavus tv standaard

Je hebt net een nieuwe tv gekocht en wil deze graag een mooie plek in de kamer geven. De Cavus tv standaard zorgt voor een luxe uitstraling van je tv. Zijn mooi geborstelde rvs look maakt deze steunen, samen met de tv, tot een chique geheel. Door verschillende designs en vele opties, maak je de tv standaard van Cavus helemaal naar wens. Zo wordt de tv een echt design meubelstuk.

Cavus vloerstandaard

Alles netjes weggewerkt

Problemen met draden en snoeren zijn verleden tijd bij de Cavus tv standaard. In de kolom is ruimte voor het wegwerken van al je snoeren die naar de tv lopen. Zo ziet het er altijd netjes en opgeruimd uit. De snoeren die uit de kolom komen zijn optioneel weg te werken met een kabelsok.

Met kabelsok

Zonder kabelsok

 

 

 

 

 

Niet meer boren in de muur

Je kent het wel: gaten boren in de muur om de tv beugel aan te bevestigen. Bij het ophangen van de tv blijkt dat je net niet waterpas hebt geboord. Hierdoor komt de tv schuin komt te hangen. Of de tv hangt net aan de wand en hangt toch niet op de ideale plek. Met de Cavus tv standaard ben je direct van al deze narigheid af. De tv standaard is gemakkelijk in elkaar te zetten met bijgeleverde bouten. De tv wordt bevestigd met vier bouten aan de montageplaat en klaar. Staat de tv niet op de juiste plaats, dan is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Aan jouw apparatuur is gedacht

De Cavus tv standaard is de oplossing die je zoekt, maar je hebt bij de aanschaf van je tv ook een soundbar gekocht. Deze moet natuurlijk strak onder de tv hangen. Bij Cavus is dit geen enkel probleem. Je hebt ruime keuze aan accessoires voor de tv standaard. Bevestig je soundbar met de soundbar beugel, of bestel een glasplaat mee waar een blu-ray speler of decoder op geplaatst kan worden.

VESA maat

Voor het bevestigen van een tv aan een beugel, zitten aan de achterzijde van de tv schroefgaten. Bij het kiezen van een Cavus tv standaard wordt gevraagd naar de VESA maat. In de onderstaande afbeeldingen zie je de verschillende adapterplaten van Cavus en voor welke VESA maten deze geschikt zijn.

adapter M21adapter M22Vesa maatadapter M24

Hiermee wordt de afstand in millimeters tussen de schroefgaten bedoeld (horizontaal x verticaal). Stel jouw tv heeft aan de achterzijde bevestigingspunten die 200mm uit elkaar liggen (horizontaal) en 400mm (verticaal), dan kies je voor de montageplaat met VESA 200×400. De 200 staat voor de horizontale afstand en de 400 staat voor de verticale afstand.

Ruim aanbod in kleur en formaat

Zelf samenstellen betekent ook echt zelf samenstellen. Jij bepaald de kleur van de steun of de hoogte van de kolom. Er kunnen drie looks worden toegepast: rvs geborsteld, mat zwart of een glazen voet.

Beslis ook welke vorm de voet van de Cavus tv standaard moet krijgen. Rond (Sphere), ovaal (Ellips) of rechthoekig (Square); aan alle vormen is gedacht. Verder wil je natuurlijk genieten van ideaal kijkcomfort. Hierbij is de hoogte van de kolom essentieel. Hou rekening met de zithoogte vanaf waar je naar de tv kijkt. Doorgaans heb je het beste kijkcomfort bij een 100cm kolom, wanneer vanaf een zitbank wordt gekeken. Natuurlijk kan ook worden gekozen voor de 120cm of 150cm variant. De 120cm variant zie je veelal in slaapkamers terugkomen. Vanuit je bed is iets omhoog kijken namelijk comfortabeler. Voor de 150cm kolom kies je meestal wanneer de tv of monitor wordt gebruikt voor het geven van presentaties.

Een tv standaard met massief eikenhout

Zoek je een vloerstandaard met mooie houten elementen erin verwerkt? Dan is de Cavus Cross dé steun die jouw tv een prominente plek in woonkamer geeft. Het massief eikenhout wat hiervoor wordt gebruikt, geeft het totaal een warme en tijdloze uitstraling. En de zwevende eikenhouten plank krijg je er gratis bij. Bijvoorbeeld leuk te gebruiken om decoratie onder de tv te zetten of een soundbar op te plaatsen. Het is helemaal aan jou! Zoek je eerder een strakker en modern design? Kijk dan eens naar de Cavus Triangle. Hierbij is het eikenhout in de drie poten verwerkt voor een strak en modern uiterlijk.

TV ophangen zonder muurbeugel

Spreken de voordelen van een vloerstandaard aan, alleen wil je niet perse een eyecatcher maken van je tv? Ook hier is een oplossing voor. De Cavus Hybrid muurstandaard. Hiermee lijkt het net alsof de tv aan de wand is bevestigd, maar eigenlijk staat de tv op een standaard. Door het slanke design kan je tv meubel er gemakkelijk voor worden gezet en is de steun uit het zicht. Niet alleen dat is handig aan de Cavus Hybrid. Het kabelmanagement neemt namelijk alle kabels uit het zicht en de tv is op verschillende hoogten te monteren. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de productpagina en ontdek hier alle voordelen van de Cavus Hybrid.

in de slaapkamer

Maakt van je tv en luxe meubelstuk

in de woonkamer

TV standaard in woonkamer

in vergaderruimte

Cavus vloerstandaard presentatieruimte

Cavus Cross

Cavus Cross tv vloerstandaard

Cavus Hybrid

hybrid-100b-v4040_4

Persoonlijk advies door onze adviseurs

Wil je liever een persoonlijk advies of hulp bij het maken van de juiste keuze? Bel ons direct voor persoonlijk contact of mail ons met je wensen. Wij helpen u graag.

Telefoon: 015-361 10 01

E-mail: info@wolfftv.nl

You've just added this product to the cart: