Tv standaard hout

TV standaard hout creëer warmte en sfeer

tv standaard hout

Het gebruik van houten elementen in een tv standaard word steeds vaker toegepast. Hout geeft het geheel namelijk een sfeervol karakter en is daarnaast goed toe te passen in veel interieurs. Tv standaards van hout kunnen in meerdere soorten worden geleverd. Er is keuze uit een strakke en moderne tripod of een stijlvolle luxe massieve voet. Daarnaast is de keuze van het houtsoort belangrijk. Een tv standaard met notenhout geeft een donker en warm karakter. Een lichte eiken voet geeft weer meer een ruimtelijk effect.

TV standaard met luxe houten uitstraling

Warmte creëren in je woonkamer kan heel goed met een tv vloerstandaard van hout. Door gebruik van houten elementen in een vloerstandaard straalt dit een warm karakter uit. Daarnaast zijn er verschillende vormen en stijlen als het gaat om houten tv standaards. Wil je bijvoorbeeld een vloerstandaard met tijdloos karakter? Ga dan voor de Cavus Cross. Dit een een vloerstandaard met hout en staal en wordt geproduceerd met alleen de beste kwaliteit eikenhout. In combinatie met de zwart stalen kolom is het een echt designstuk in je woonkamer. Bijkomend voordeel is dat deze tv standaard geleverd word met een houten plateau. Dankzij het gebruik van Europees eikenhout, past deze steun in vele soorten interieurs.

Moderne tv standaard van hout

Ga je voor een stoer, strak en modern uiterlijk? Ook dan kan je een tv standaard van hout heel goed toepassen. Kies in dit geval voor een tripod of een vierpoot. Door het gebruik van smalle houten voeten blijft het geheel strak en modern ogen. Bedenk zelf welke kleur hout het beste past in je interieur. Ga je bijvoorbeeld voor lichte eiken poten dan maakt dit je ruimte waar de tv staat modern en tijdloos. Maar wanneer je kiest voor een donkere noten kleur, dan straalt dit weer meer warmte uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tv standaard hieronder.

De nieuwe One for All vloerstandaard in warm noten en strak eiken

Op zoek naar een vloerstandaard van hout met mogelijkheid om alle randapparaten netjes aan te sluiten en weg te werken? Dan is de nieuwe One for All WM7481 of de One for All WM7482 de juiste tv vloerstandaard. De WM7481 heeft een warme uitstraling dankzij de noten houten voeten en een donkere gunmetal grijze frame. De One for All WM7482 is een model met lichtere tinten en licht eiken voeten. Deze houten vloerstandaard is van geheel Nederlands design met oog op strakke afwerking. Heb je een Apple Tv of settop box van KPN en dient deze aangesloten te worden maar uit het zicht te verdwijnen? Geen probleem want hier is bij de One for All WM7481 en WM7482 zeker over nagedacht. Aan de achterzijde plaats je gemakkelijk alle apparaten in het frame. Doordat de achterzijde van het frame is afgewerkt met een stoffen kap, verdwijnen deze apparaten uit het zicht. Alle kabels zijn netjes weg te werken via de achterzijde van de poten. Alle rommel dus uit het zicht en volledig genieten van je tv op de mooie houten tv vloerstandaard.

One for All WM7481

Tv vloerstandaard voor kleine woonkamers

Cavus Triangle houten tripod tv standaard

“Het is heel mooi om de tv neer te zetten op een vloerstandaard, maar dit neemt zoveel ruimte in beslag.”. Zeker in kleinere woonkamers lijkt niet altijd plek te zijn voor het neerzetten van een tv meubel. Juist voor deze kleinere woonkamers hebben wij de oplossing: de Cavus Triangle. Deze tv tripod heeft veel ruimtelijke voordelen. Ten eerste heeft deze standaard veel ruimte tussen de drie poten. Samen met het lichte eikenhout geeft dit een ruimtelijk effect, zelfs in kleine woonkamers. En ten tweede worden alle kabels van de tv netjes weggewerkt in de achterste poot. Doordat de kabels uit het zicht verdwijnen, geeft dit het geheel ook weer een ruimtelijk en opgeruimd effect. Juist hierdoor krijgt de Cavus Triangle de voorkeur in de kleinere woonkamer.

You've just added this product to the cart: