Tv standaard hout

TV standaard hout: maak van je tv een meubelstuk

tv standaard hout

Het gebruik van houten elementen in een tv standaard word steeds vaker toegepast. Hout geeft het geheel namelijk een sfeervol karakter en is daarnaast goed toe te passen in veel interieurs. Tv standaards van hout kunnen in meerdere soorten worden geleverd. Er is keuze uit een strakke en moderne tripod of een stijlvolle luxe massieve voet. Daarnaast is de keuze van het houtsoort belangrijk. Een tv standaard met notenhout geeft een donker en warm karakter. Een lichte eiken voet geeft weer meer een ruimtelijk effect.

TV standaard met luxe houten uitstraling

Warmte creëren in je woonkamer kan heel goed met een tv vloerstandaard van hout. Door gebruik van houten elementen in een vloerstandaard straalt dit een warm karakter uit. Daarnaast zijn er verschillende vormen en stijlen als het gaat om houten tv standaards. Wil je bijvoorbeeld een vloerstandaard met tijdloos karakter? Ga dan voor de Cavus Cross. Dit een een vloerstandaard met hout en staal en wordt geproduceerd met alleen de beste kwaliteit eikenhout. In combinatie met de zwart stalen kolom is het een echt designstuk in je woonkamer. Bijkomend voordeel is dat deze tv standaard geleverd word met een houten plateau. Dankzij het gebruik van Europees eikenhout, past deze steun in vele soorten interieurs.

Moderne tv standaard van hout

Ga je voor een stoer, strak en modern uiterlijk? Ook dan kan je een tv standaard van hout heel goed toepassen. Kies in dit geval voor een tripod of een vierpoot. Door het gebruik van smalle houten voeten blijft het geheel strak en modern ogen. Bedenk zelf welke kleur hout het beste past in je interieur. Ga je bijvoorbeeld voor lichte eiken poten dan maakt dit je ruimte waar de tv staat modern en tijdloos. Maar wanneer je kiest voor een donkere noten kleur, dan straalt dit weer meer warmte uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tv standaard hieronder.

Je hebt dit product aan je winkelwagen toegevoegd.: