Verrijdbare tv standaard

Het gemak van een verrijdbare tv standaard

Je tv op een vloerstandaard neerzetten is natuurlijk al een goede keuze, maar nog handiger is het wanneer je deze kan verplaatsen. Op deze pagina vertellen we wat een verrijdbare tv standaard extra gemakkelijk maakt en welke modellen wij daarvoor aanbevelen.

P5v1

Gemakkelijk voor een vergadering

Je kent het wel, eerst een presentatie in de ene ruimte en vervolgens aan de andere kant van kantoor je presentatiescherm nodig voor een team meating. Dan is het toch heel gemakkelijk als dit scherm op een verrijdbare tv standaard staat? Je kan de tv standaard dan gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte verplaatsen. Maar ook wanneer de tv even niet nodig is tijdens een vergadering, verplaats je deze gemakkelijk opzij. Dankzij het gebruik van vier zwenkwielen wordt deze verrijdbare tv standaard gemakkelijk en dynamisch in gebruik.

Cavus verrijdbare tv standaard wielenset

Dynamisch gebruik in huis

Ook in huis kan het vaak gemakkelijk zijn wanneer de tv verrijdbaar is. Bijvoorbeeld als de indeling van de woonkamer regelmatig veranderd of de tv tijdens het tv kijken op een andere plek moet staan dan wanneer deze uit staat. Dan is het natuurlijk wel zo gemakkelijk dat de tv standaard verrijdbaar is. De Cavus tv standaard met rechthoekige voet is hier speciaal voor geschikt. In combinatie met de Cavus wielenset is de tv standaard gemakkelijk te verplaatsen zonder de vloerstandaard op te tillen. En juist omdat de Cavus vloerstandaard ruim boven de 20 kilo weegt, is dit wel zo makkelijk.

Verrijdbare tv standaard als zakelijke toepassingen

Opzoek naar een goede zakelijke toepassing voor een verrijdbare tv standaard? Kijk dan eens naar onderstaande producten van Multibrackets. Deze tv standaards hebben meerdere voordelen voor zakelijk gebruik. De steunen zijn namelijk gemakkelijk in hoogte te verstellen voor zittend en staand publiek. Daarnaast is de tv standaard uitgerust met een frontplank voor de plaatsing van bijvoorbeeld een laptop of toetsenbord. Verder zijn de meeste modellen voorzien van een camera houder voor een camera. Zo wordt videobellen met collega’s aan de andere kant van de wereld nog makkelijker. Ruimtes waar deze tv standaards worden toegepast zijn bijvoorbeeld klaslokalen, collegezalen en vergaderruimtes. Ook bij beurzen en evenementen is het gebruik van een verrijdbare tv standaard een ideale oplossing. Je rijdt de tv gemakkelijk van de ene plek naar de andere plek zonder moeite. Onze verrijdbare tv standaards zijn leverbaar voor kleine en grote televisies en monitoren tot wel 100 inch.

Multibrackets verrijdbare tv standaard

Advies door onze experts

Heb je specifieke wensen of vragen over een model? Bel ons eens op en onze adviseurs zoeken de verrijdbare tv standaard uit die helemaal aansluit bij jouw wensenlijst. Wij zijn bereikbaar via 015-3611001 of via info@wolfftv.nl.

You've just added this product to the cart: